Segítség, gyakori kérdések

Mit jelent az, hogy...

 

mesejáték, meseelőadás?

A mesejáték, elsősorban gyermekeknek szóló színházi előadás. Az előadás alatt a színészek teljes valójukban, „élőben” jelennek meg a színpadon. Többnyire díszlettel, jelmezekben, kellékekkel, szöveggel és/vagy zenével kiegészítve adnak elő egy történetet, mesét. Előfordulhat, hogy az előadók bábokkal is kiegészítik a játékot.

bábjáték, bábszínház, bábelőadás?

A bábjáték, elsősorban gyermekeknek szóló bábszínházi előadás. Az előadás alatt a színészeket paraván takarja, nem látszanak, vagy csak ritkán, a bábok mozgatása érdekében jelennek meg a színpadon. Többnyire bábparavánnal, kellékekkel, szöveggel és/vagy zenével kiegészítve, bábokkal adnak elő egy történetet, mesét. Előfordulhat, hogy az előadók "élőben" is kiegészítik a játékot.

zenés, interaktív műsor?

Ismert gyermekdalokkal, zenével, tréfákkal fűszerezett, szórakoztató műsor. A gyermekek végig aktívan részt vesznek az eseményekben.

"interaktív" mese?

Az előadást nem "csak nézni" kell, hanem abban aktívan részt lehet venni. Esetenként, néhány gyermek, rövidebb-hosszabb ideig a színpadon is szerepelhet a történetben. A többiek a helyükön válnak a mese nélkülözhetetlen szereplőivé.

játszókák?

Kiegészítő lehetőségek családi és gyermekprogramokhoz. Arcfestés, lufihajtogatás, varázsló iskola, kézműves foglalkozás. A gyermekek hosszabb ideig tartó foglalkoztatása. Kellemes, hasznos időtöltés. Kissebbek és nagyobbak egyformán elfoglalják magukat, érdeklődési körüknek megfelelően.


 

Útiköltség?

Áraink tartalmazzák az útiköltséget. Budapestről oda-vissza.
Néhány esetben az útiköltséget külön kell számolnunk, de ezt külön jelezzük a kért produkció áránál, leírásánál!


 

 

ÁFA?

FONTOS VÁLTOZÁS!

2016-tól árainkat bruttóban írjuk árlistánkba, honlapunkra, árajánlatunkba.
Ön így könnyebben, már MINDEN költséget, adót, járulékot tartalmazó összeggel tud számolni költségvetésében.

 

 

 


Bármilyen kérdésére szívesen válaszolunk!
+36 20 9668 123

Tovább